Nyt olen saanut kaikilta tiedon, että paketti saapunut perille. Vielä paria raporttia odottelen niin, et saadaan linkki tai kuva kesäkuun paketista. Paketti on kuitenkin perille mennyt, mut lomareissujen takia viivästyksiä näihin linkkeihin tulee.

EDIT. Nyt on kaikki raportit saapuneet. Kiitos!

Emokin oli hieman hidas kuun aluss, mutta lomareissu sekotti suunnitelmat ja väsytti ajatukset. Mutta toivottavasti nyt olette olleet tyytyväisiä emon toimintaan. 

Kesäkuu meni hienosti, sain raportti ihan ok, sähköposti ongelmien takia ei muutamat raportit tulleet perille, mutta onneksi on toinenkin sähköposti, niin asia saatiin järjetykseen. EMO ON TODELLA YLPEÄ TEISTÄ RINKILÄISISTÄ, KIITOS SIITÄ!

Uuden emonkin sain SLY16 kierrokselle, onneksi. Tämä emo aloittaa 1.9 lähihoitajakoulutuksen, niin ei olis voinut emoilua enää jatkaa. Harkinnassa on, jos itse lähtis taas mukaan kierrokselle. 

Nyt voitte alkaa jo kasailemaan HEINÄKUUN PAKETTIA, teemanahan oli loma/helpot leivonnaiset. Jään jännänä odottelemaan millaisia paketteja kehittelette. 

Niin sitten vielä, heinäkuussa emo lomailee taas. Jos kelit on hyvät, niin vk 28 ollaan mökkireissulla. Lähdetään jo sunnuntaina 10.7 ja palataan varmasti seur. su 17.7. Koitan ma 18.7 alkaa jo purkamaan sähköposteja ja päivittämään blogia. Joten kun pakettien viimeinen lähetyspäivä on pe 15.7, toivon että paketit lähtevät silloin liikenteeseen. Lähetysraportit toivon, että olisivat emolla su 17.7. Ma aloitan kiukkuisen sähköpostikierroksen, jos ei ole lähetysraportit tulleet.

AURINKOISIA KESÄPÄIVIÄ!